Heeft u dit al gedaan?

Beheren wij uw inkomens- en/of pensioenregelingen? Zoals elk jaar ontvangen wij graag een overzicht van uw medewerkers met de jaarsalarissen voor 2020, zodat wij deze gegevens ook dit jaar weer netjes kunnen verwerken in Felixx.Online. Kijk hieronder welke situatie op u van toepassing is en welke actie u mogelijk (nog) moet ondernemen.

Uw salarisadministratie wordt uitgevoerd door Felixx.Loon

U hoeft om deze reden niets te doen, behalve het actueel houden van de dienstverbandgegevens in Felixx.Loon. Wij stemmen de jaarlijkse aanlevering van de salarissen in januari af met de pensioenuitvoerder.

U heeft u salarisadministratie gekoppeld aan Felixx.Online

Behalve het actueel houden van de dienstverbandgegevens in uw eigen salarisadministratie, hoeft u niets te doen. Wij synchroniseren Felixx.Online met uw salarispakket en stemmen de jaarlijkse aanlevering van salarissen af met de pensioenuitvoerder.

U heeft geen koppeling tussen uw salarisadministratie en Felixx.Online

In dit geval ontvangen wij graag van u een ingevuld Excel-overzicht. Een voorbeeld van dit overzicht kunt u hier downloaden. Van de medewerkers die per 1 januari 2020 in dienst zijn getreden, ontvangen wij graag alle benodigde gegevens (tabblad 1 Excel-overzicht). Van de werknemers die al in dienst zijn, ontvangen wij graag alleen het salaris en het parttimepercentage (tabblad 2 Excel-overzicht). Kunt u zelf inloggen op Felixx.Online en zijn de gegevens actueel? Dan is een email naar beheer@felixx.online voldoende. Geef in deze email aan dat alle gegevens correct zijn. Wij stemmen de jaarlijkse aanlevering van de salarissen verder af met de pensioenuitvoerder.

U voert het dagelijks beheer van de pensioenregeling zelf uit

Dan vragen wij u om de aanlevering van de salarissen zelf met de pensioenuitvoerder af te stemmen. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. U dient dan wel rekening te houden met aanvullende kosten voor deze ondersteuning.

Mochten wij inmiddels de gegevens van u hebben ontvangen, dan kunt u de bovenstaande informatie natuurlijk negeren. Als u in de loop van het jaar nog aanpassingen heeft in het werknemersbestand, dan dient u dit uiteraard aan ons door te blijven geven via de reguliere kanalen zoals u gewend bent.

Heeft u verder nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via 035-6982710. Wij helpen u graag verder.

mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Na het afronden van de studies Nederlands recht en Organisatie- wetenschappen aan ...
Lees verder...

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep