035-7600470 info@felixxgroep.nl

Loonadministratie als voorportaal van Felixx.online?

Grip op verzekerde arbeidsvoorwaarden via uw salarisadministratie
voor € 5,00 per loonstrook?

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze relaties direct de vruchten plukken van de voordelen van Felixx.online zonder dat ze zelf iets hoeven doen? Dat was de vraag die wij ons afgelopen jaar meerdere keren hebben gesteld en waar wij nu het antwoord op hebben!

Wij nemen uw salarisadministratie over

Felixx.online is al gekoppeld met verschillende toonaangevende salarisadministratiepakketten waardoor de complete service eenvoudig toegankelijk is. Vanaf 1 januari 2018 kunnen wij het u nóg gemakkelijker maken door u ook de volledige salarisadministratie uit handen te nemen.

En dan zorgt Felixx.online voor de rest

Met Felixx.online zorgen wij voor snelle inzichten, beter overzicht, beter onderbouwd advies, tijdsbesparing, hoge foutreductie bij het beheren en muteren van individuele of collectieve wijzigingen in uw verzekerde arbeidsvoorwaarden.

Hoe dan?

Via onze salarisadministratie zorgen wij ervoor dat u als werkgever een wijziging maar één keer hoeft in te voeren, waarna de regelingen en premies direct automatisch worden aangepast en gecommuniceerd met verzekeraars en werknemers. Dit gebeurt zowel op individueel als collectief niveau. De doorgegeven wijziging wordt vervolgens automatisch in verschillende systemen verwerkt. De werknemerspremie wordt herberekend en direct gecommuniceerd met alle partijen, zoals adviseurs, verzekeraars en werknemers.

Met direct starten bespaart u meteen

Door verregaande integratie van ons salarispakket en Felixx.online kunnen wij, voor relaties die al met Felixx.online werken, de salarisadministratie verzorgen tegen een tarief vanaf € 5,00 per loonstrook. Voor nieuwe relaties kunnen wij dit tarief ook hanteren, mits zij ook direct starten met Felixx.online.

Wij helpen u graag

Misschien stond u al op het punt om een ander salarisadminstratiepakket in gebruik te nemen dan is dit een mooie gelegenheid om het nu te doen. Bel ons gerust op 035 698 27 10 of vul het onderstaande formulier in, dan helpen wij graag om dit samen met u te realiseren.

Borgert Tegel mpla/Crov

Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur

Borgert is als partner van de Felixx.Groep één van de drijvende krachten achter het kantoor. Hij is vanaf 1986 ...
Lees verder...