035-7600470 info@felixxgroep.nl

Loket-nl koppeling muteert nu via Felixx.® Online naar verschillende verzekeraars

Ook de gebruikers van het salarisadministratiesysteem Loket.nl kunnen voortaan ook makkelijk met Felixx.® Online aan de slag. De technische koppeling is namelijk vanaf deze maand een feit en beide databases lopen nu synchroon.

Wie of wat is Loket.nl?

Loket.nl is een ontwikkelaar van producten en diensten die kosten besparen, tijdwinst opleveren en aantrekkelijk werkgeverschap bevorderen. Hun producten en diensten zijn erop gericht accountants, werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden. De online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is het kloppend hart van Loket.nl.

Werkt u al met Loket.nl? Dan is het nu mogelijk een grote efficiency slag maken en het risico op fouten enorm te beperken door met Felixx.® Online te starten.

Krijg grip op verzekerde arbeidsvoorwaarden vanuit Loket.nl

Het leeuwendeel van de data waarmee Felixx.® Online werkt komt vanuit de salarisadministratie. De koppeling biedt Loket.nl-gebruikers daarom een snelle start op het moment dat ze besluiten te gaan werken met Felixx.® Online. Via Felixx.online bent u in één keer gekoppeld aan arbeidsvoorwaardenverzekeraars zoals Achmea, AEGON, Nationale Nederlanden, Zwitserleven, Delta Lloyd en de Amersfoortse.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4544″ img_size=”full”][vc_column_text]

Veel ervaring met salariskoppelingen

Misschien ten overvloede maar met Felixx.® Online worden regelmatig nieuwe koppelingen tot stand gebracht. Koppelingen met de volgende salarisadministratiesoftware zijn op dit moment in ontwikkeling: Unit 4, ADP en SAP.

Reeds beschikbare koppelingen:

  • Loket.nl
  • AFAS
  • Cobra
  • Exact Globe
  • Nmbrs
  • Unit4

Wat zijn de kosten van een koppeling van Loket.nl met Felixx Online?

Om het koppelen van uw salarisadministratie met L0ket.nl met Felixx Online extra aantrekkelijk te maken, is de eenmalige investering op dit moment verlaagd van € 749,- naar € 249,- (excl. btw).

U kunt van dit gereduceerde tarief gebruik maken tot 1 juli 2017. Wilt u graag? Bel dan naar 035 – 698 27 10 en vraag naar Borgert, Sander of Ralph.

Het uitbesteden van employee benefits beheer was nog niet eerder zo simpel!
mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Na het afronden van de studies Nederlands recht en Organisatie- wetenschappen aan ...
Lees verder...