035-7600470 info@felixxgroep.nl

Felixx.online nu beschikbaar voor gebruikers van Cobra

Ook de gebruikers van het salarisadministratiesysteem Cobra HRM & Salaris staat nu niets meer in de weg om met Felixx.online aan de slag te gaan. Doordat de technische koppeling vanaf deze maand een feit is lopen beide databases synchroon. Dit bespaart een HR Manager of CFO die met Felixx.online werkt veel tijd. Andersom is het nu voor gebruikers van Cobra HRM & Salaris software eenvoudiger om in te stappen op Felixx.online.

Direct grip op verzekerde arbeidsvoorwaarden vanuit Cobra

Het leeuwendeel van de data waarmee Felixx.online werkt komt vanuit de salarisadministratie. De koppeling geeft Cobra gebruikers daarom een kick-start op het moment dat ze besluiten te gaan werken met Felixx.online. Via Felixx.online richten wij de koppelingen in naar arbeidsvoorwaardenverzekeraars zoals Achmea, AEGON, Nationale Nederlanden, Zwitserleven, Delta Lloyd en de Amersfoortse.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4515″ img_size=”full”][vc_column_text]

Veel ervaring met salariskoppelingen

Misschien ten overvloede maar met Felixx.online waren al eerder koppelingen tot stand gebracht. Zoals bijvoorbeeld met de salarisadministratiesoftware van Exact, AFAS en Nmbrs. Op basis van deze ervaringen kunnen wij gerust stellen dat de voordelen van de koppeling van de applicaties zich in de praktijk dagelijks bewijst. Koppelingen met de volgende salarisadministratiesoftware zijn op dit moment in ontwikkeling: Unit 4, ADP, Loket.nl en SAP

Cobramaker SD Worx is een internationale speler

SD Worx werd in 1945 opgericht in België en is momenteel de op één na grootste aanbieder van software op het gebied van salarisadministratie, sociaaljuridische ondersteuning en HR processen. Hun aanpak is net zo pragmatisch als die van Felixx.online en wij zijn daarom blij met de nieuwe mogelijkheden die deze koppeling ons biedt.

 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

mr. drs. Ralph van Putten

mr. drs. Ralph van Putten

Adviseur pensioen- en arbeidsvoorwaarden

Na het afronden van de studies Nederlands recht en Organisatie- wetenschappen aan ...
Lees verder...